Valóra válnak a gyermekálmok

Pár perce ért véget a tv-ben az egyik ismeretterjesztő magazin. Bemutattak 3 nagyon jópofa napközis tábort gyerekeknek. 


- rajzfilmkészítő tábor
- hercegnő tábor
- szakács tábor

A gyerekek azért mennek oda, mert élvezik, amit csinálnak. A kislányok 5 napon keresztül hercegnőnek érezhetik magukat. Táncolni tanul, hercegnő ruhában jönnek-mennek, megtanulnak hercegnőként enni, inni, meghajolni. Kifestik a szemüket, rúzsozzák magukat, kilakkozzák a körmüket. Szemmel láthatóan nagyon élvezték!





A rajzfilmkészítő táborban saját rjazfilmjüket rajzolják meg a gyerekek. Aki nyilatkozott kissrác azt mondta, hogy ő rajzfilmkészítő akar lenni!





A szakács táborban pedig a 6-12 éves gyerekek főznek! Csirkepaprikást főztek, meg túrógombócot, stb. Akik beszéltek,mindenki azt mondta,hogy nagyon szeret főzni. Az egyik kislány azt mondta ő azért akar megtanulni főzni,mert az anyukája mondta, hogy az jó dolog és majd ha lesznek gyerekei,akkor nekik is tud majd segíteni.




Nagyon jó kezdeményezések ezek szerintem. Itt legalább úgy érezhetik a gyerekek,hogy nem azért küldik őket táborba a szüleik, hogy lepattintsák őket. 


De szeretnék gyerek lenni! Ők még határozottan tudják,hogy mit akarnak! 
Kérlek Téged,ha van gyermeked,ne beszéld le az álmairól! Erősíts benne a képességeit, dícsérd meg ha jót csinál. Ha pedig "rosszat", azt beszéld meg vele!


A gyerekek nem hülyék, sőt! Nagyon is okosak. Ők olyanok,mint mi, csak kicsi testben. Bánj velük úgy, mintha a testük is nagy lenne!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések