Tudás

Megfogalmazódott bennem egy érdekes gondolat, amire egy hete egy barátom, és tegnap este Viki szavai ébresztettek rá.

Múlt héten ez  a barátom nem kért pénzt azért, hogy ott voltam nála és 2 órán keresztül csak velem foglalkozott. Ingyen adta át a tudását nekem. Azt mondta nem olyan régen döntött úgy, hogy ingyen csinálja AZÉRT, mert rengeteget tanult és tanul folyamatosan, rengeteg tudása van. De mit ér az egész, ha ezt nem osztja meg másokkal? Mit ér a tudása, ha megtartja magának?

Milyen igaza van! 

Most kérdezheted, hogy mi van? Megmagyarázom. Ezt bármire le lehet vetíteni az életben. Egy egyszerű példa: tudod, hogy hogyan kell tortát sütni. Ez tök jó. De soha nem sütsz tortát! Akkor miért jó,hogy tudod? Feleslegesen tanultad meg. Pedig ha használod a tudásod, ha sütsz tortát és ezt másoknak meg is mutatod, örömet szerzel vele. Adni pedig a legjobb dolog a világon!

Viki tegnap egy szuper előadást tartott a táplálékkiegészítők szerepéről és arról,hogy miért van nagyon nagy szükség ránk, mi megy a világban körülöttünk.

Ő is azt mondta, hogy nagyon nagy szüksége van az embereknek ránk. Arra, hogy elmondjuk nekik, amit tudunk, hogy tudják, hogy lehet segíteni a problémákon, hogy tudják,hogy van mihez nyúlni. Reményt tudunk adni az embereknek egy jobb, egészségesebb életre.

És most ebben a világban erre van a legnagyobb szükség. REMÉNYRE, hogy van kiút, hogy nem kell sodródnunk az árral, hanem ki tudunk mászni a gödörből. Tehetünk valamit Önmagunkért, a Családunkért, Másokért. 

Tehát NE tartsd meg magadnak,amit tudsz, hanem oszd meg mindenkivel! Te jól fogod érezni magad attól,hogy ADSZ, a másik ember pedig jól fogja érezni magát azért, mert KAP valamit! Mert manapság csak elvesznek az emberek dolgokat tőlünk....csak kérnek kérnek kérnek...és nem adnak. Így ha TE ÁTADSZ neki valamit a tudásodból, már két emberen segítettél. 
MAGADON és RAJTA. 

Segíteni pedig ösztönös cselekvésünk. Úgyhogy rajta, mondd el mindenkinek, akinek szüksége van arra, amit tudsz, mert

AZT KAPSZ, AMIT ADSZ!
Hajrá!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések