A Célod a mozgatórugód

Találkoztál már olyan emberekkel, akik csak úgy tengtek-lengtek az életben és nem tartottak sehová?

Akik nem tudod miért kelnek fel nap mint nap?
Akik azt mondják: van lakásom,van autóm, mi kell még?

Ha van lakásod meg autód és ennyi elég, akkor minek kelsz fel reggel? Ennyi erővel akár ágyban is maradhatnál és élvezhetnéd, hogy van lakásod meg autód.

Ez szomorú ,amikor az emberek ilyeneket mondanak.....

KELL,hogy legyen valami célod, amiért minden reggel kikászálódsz az ágyból! Saját magamon tapasztalom, hogy azért, hogy a sárga csekk be legyen fizetve, azért, hogy legyen egy szebb autóm, hogy legyen egy laskáom, ezért nem ugrik ki az ágyból kora reggel!

Ezzel a legtöbb ember így van, pedig amikor célokról van szó,akkor a többségnek ház, autó, szépruha, ilyesmik jutnak eszébe.

Ez tök jó és tényleg kellenek,de ezért nem fogsz megmozdulni! Ez tuti! Tapasztalat. :-)

Kell egy olyan CÉL, egy olyan ÉGETŐ VÁGY, amiért képes lennél 24 órát menni, hogy meglegyen! Amikor este 10-kor és hajnali 6-kor is képes vagy dolgozni azért, hogy sikerüljön!

Ezt a célt kell megkeresni! És ez MINDIG olyan cél, ami NEM anyagi jellegű! Próbáld úgy megkeresni, hogy arra gondolsz, amikor fekszel az ágyadban és éppen elmenni készülsz erről a világról, akkor mit viszel magaddal? Házat és autót nem tudsz magaddal vinni.

Viszont élményeket, tudást, eredményeket igen! Ezekben keresd meg a célod és tudni fogod ha megtaláltad, mert reggel már korán kipattan a szemed, este pedig nem fogsz tudni korán elaludni!

Ezt garantálom! Ha pedig megvan, akkor állj neki megvalósítani!

Sok sikert hozzá!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések